Slidinėjimo kelionė – geriausia Kalėdų dovana ever

Slidinėjimo kelionė – geriausia Kalėdų dovana ever

Kojinės? Kvepianti žvakė? Šmaikšti dovana, kuri kažkodėl nebeatrodo tokia juokinga kaip anądien internetinėje parduotuvėje? Šviežias kalnų oras ir proga prasilėkti sniegu nuklotais šlaitais daugelį pradžiugintų kur kas labiau. O kur dar laukimo džiaugsmas, galintis tęstis iki pat pavasario, nes „Hi Mountains“ keliones į kalnus organizuoja iki pat balandžio 12-tos. Tad kam dovanodami slidinėjimo kelionę tikrai neprašausite?

Kalnų maniakui

Žiemos jis laukia labiau nei vasaros, o apsnigtoje trasoje orientuojasi geriau nei savo namuose? Tuomet padovanota kelionė į kalnus jo vertybių skalėje jus išaukštins iki dievybių, kurioms apmokyti kalnuose gal net malonės skirti kelias brangias savo valandas.

Svajojančiam išmokti slidinėti

Jau kelintus metus iš eilės ilgesingai žvelgdamas į draugų nuotraukas iš kalnų jis kartoja „kaip norėčiau ir aš taip mokėti…“? Kodėl gi šiemet neišpildžius jo svajonės? O jei netyčia paaiškės, kad jis – gimęs slidinėti, visada galėsite prisiimti nuopelnus už atrastą talentą.

Daug žadančiam, mažai darančiam

„Ateinantį sezoną slidinėsiu X kartų ir tikrai ne mažiau!“. Taip jis tvirtino dar vasarą, o šią žiemą nė karto nebuvo ant sniego? Drąsiai perimkite vadžias į savo rankas ir organizuokite slidinėjimo kelionę, nes niekas taip nesutvirtina santykių, kaip palaikymas ir paskatinimas siekti užsibrėžtų tikslų.

Tobulam slidinėjimo partneriui

Jeigu jūs pats esate tas pažadukas, labai norintis, bet kažkaip niekaip nesugebantis slidinėti užsibrėžtą skaičių dienų per sezoną, pamėginkite į kalnus išsiruošti su meilės kalnams ir patirties juose nestokojančiu bičiuliu. Iš dėkingumo jis tikrai neleis jums gyventi tuščiais pažadais ir į trasą temps su dvigubu entuziazmu.

Taupuoliui

Nors slidinėjimo kelionės į tokias šalis kaip Ukraina yra ženkliai pigesnės, argumentas „brangu“ daugeliui leidžia nustumti slidinėjimo kelionę į prioritetų sąrašo apačią ir atidėti geresniems laikams. Tad išsirinkę pigesnį, bet ne mažiau smagų kelionės variantą ne tik sugriausite šį įsitikinimą, bet ir padėsite perrikiuoti vertybių skalę protingesne seka.

Metusiam slidinėjimą

Jis patyrė tiek skaudžių nusileidimų, kiek vargu ar įmanoma per vieną gyvenimą? Jeigu giliai viduje įtariate, kad jo meilė kalnams visgi galėtų įveikti baimę ir užsispyrimą, vieno sėkmingo nusileidimo gali užtekti, kad jis liktų visą gyvenimą dėkingas už grąžintą slidėjimo džiaugsmą. Tad šiuo atveju dovanojate visai ne slidinėjimo kelionę, o šansą grįžti į trasą, už ką vėliau jums bus atsidėkota.

Tėvams

Vaikystėje jie buvo jūsų herojai, gebantys ne tik palengva čiuožti nuo kalno, bet ir iš pirmo karto užsegti apkaustus bei nepamesti pirštinių per pirmas 5 minutes? Jeigu tėvai slidinėjimo laikus mena tik išsitraukę raštuotus megztukus ir kartais pasidalindami viena kita sprukimo nuo sniego lavinos istorija, suteikite jiems progą grįžti į auksines jaunystės dienas pasiimdami drauge į kalnus.

 

 

„Hi Mountains" paskelbtą informaciją panaudojant kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur, būtina nurodyti „Hi Mountains" kaip šaltinį.