Sildžių ir snieglenčių nuoma. Kodėl tai gera idėja?

Sildžių ir snieglenčių nuoma. Kodėl tai gera idėja?

Metai iš metų kalnus zulinantys bičiuliai tvirtina, jog geram slidinėjimo sezonui reikalinga iki kaulų smegenų pažįstama nuosava įranga? Nebūtinai. Slidinėjimo inventoriaus, slidžių ar snieglenčių nuomos nereikėtų nurašyti tik avariniam atvejui, nes ji turi ir nemažai privalumų.

Pigesnis bagažas

Dauguma kelionių organizatorių į galutinę kelialapio kainą neįtraukia papildomo mokesčio už sportinio bagažo gabenimą lėktuvu, nebent renkatės individualų pasiūlymą. Papildomo bagažo kaina priklausys nuo avialinijų, įrangos išmatavimų bei svorio. Pavyzdžiui, renkantis pigesnes skrydžių bendroves už papildomą sportinio bagažo vienetą dažnai tenka pakloti nuo 30 eurų.

Patogesnė kelionė

Vežantis savo įrangą pirmą atostogų dieną neišvengsite laviravimo po oro uostą ir kurortą su ne pačių patogiausių gabaritų bagažu. Taip, laukiančių kalnų džiaugsmas nustelbs mažus nepatogumus, tačiau keliaujant su mažais vaikais logistika gali tapti nemažu iššūkiu. Juk oro uoste mieliau atsipalaidavę vartytumėte slidininkų žurnalus nei bandytumėte sukontroliuoti keturių asmenų slidinėjimo bagažą vaikams besiveržiant duty-free šokoladų link.

Jokio pasiklydusio bagažo

Visi mes norime sniego kalnuose, bet tikrai nepageidaujame jo tarpinėse skrydžio stotelėse. Kadangi žiemai išradingumo netrūksta, neretai vargšai slidinėtojai sniegu užverstuose oro uostose valandų valandas laukia atidėto skrydžio. O tiek laiko pilnai pakanka per klaidą jūsų slidinėjimo bagažą pakrauti kelionei į Pietų Ameriką ir kelias ateinančias dienas pasmerkti jus nuomos punkto asortimentui. Tuomet gavus netgi naujausią įrangą gali nedžiuginti mintis, jog mokate už nuomą, nors jau susimokėjote už nuosavos įrangos gabenimą.

Eilės? Kokios eilės?

Labiau nei lavina ar neiškritęs sniegas kalnuose jus baugina nesibaigiančios eilės, tad nešini nuosavomis slidėmis nuomos punktą aplenkiate kilometro spinduliu? Nusiraminkite, šiandien daugelis modernių slidinėjimo kurortų poilsiautojų patogumui siūlo įrangos pristatymo paslaugą. Tad išsirinkite pageidaujamą modelį bei dydį ir patogiai įsitaisykite vakarienei, o jūsų įranga be jokio stovėjimo eilėse atkeliaus tiesiai į viešbutį.

Sezono naujienos

Manote, kad nuomos punktuose pasieniais stirkso krūvos absoliučiai sutrinto, atgyvenusių technologijų inventoriaus? Skubame nudžiuginti, kad šiandien daugelis modernių nuomos punktų siūlo naują įrangą su galimybe išsinuomoti karščiausias sezono naujienas ar demo versijas. Tad kodėl nepasinaudojus proga jas išmėginti už palyginus juokingą nuomos kainą?

Apsispręsite prieš perkant

Įrangos nuoma – viena didžiausių paslaugų, kurias sau ir savo piniginei gali padaryti norintys slidinėti, bet dar gerai nežinantys, kokios įrangos jiems reikia. Tad išsamiai apibūdinkite nuomos punkto darbuotojams savo pasirengimo lygį bei lūkesčius ir galėsite išmėginti įvairiausioms sąlygoms pritaikytą įrangą. Tai ypač aktualu jei į slidinėjimo kelionę ruošiatės su vaikais, bet nesate tikri, ar jūsų meilė sniegui yra genetiškai paveldima. Nuomojama įranga tokiu atveju sutaupys daugybę išlaidų, nes jeigu vaikas slidinės vos kartą kitą per metus, ateinantį sezoną jau gali tekti keisti beveik naujas, bet jau išaugtas slides ar snieglentę.

„Hi Mountains" paskelbtą informaciją panaudojant kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur, būtina nurodyti „Hi Mountains" kaip šaltinį.