Išmaniosios programėlės slidininkams ir snieglentininkams

Išmaniosios programėlės slidininkams ir snieglentininkams

Kalnuose išmanusis telefonas pravers toli gražu ne vien fotografuojant pritrenkiančius vaizdus ir siunčiant juos biuruose įstrigusiems draugams. Štai kelios programėlės, kurios slidinėjimo striukės kišenėje gulintį išmanųjį padarys gerokai naudingesniu kalnų kelionių palydovu.

Ski & Snow Report (Android, iOS)

Asmeninis Naglis Šulija, parodysiantis, kokios sąlygos šiuo metu yra daugiau nei 2000 pasaulio slidinėjimo vietų ir kurortų. Pasižymėkite savo mėgstamiausius kurortus ir programėlė neleis pražiopsoti momento, kuomet šviežias sniegas padengs jūsų mėgstamiausią bekelę. O tada jau verčiau melskitės, jog būtumėte netoliese arba turėtumėte atliekamą biudžetą tam lėktuvo bilietui rytoj iš pat ryto. Ski & Snow Report taip pat negaili naudingos informacijos apie kurortus, lankytojų atsiliepimus, trasų žemėlapius, slidinėjimo pasaulio naujienas ir įrangos išpardavimus.

Trace Snow (Android, iOS)

Kam nerūpi, kaip toli ir greitai per dieną nučiuožta, ir ar šiandieninis 360 šuolis tik atrodė daug aukštesnis nei vakar? Trace Snow programėlė pasakys visą tiesą apie jūsų greitį, šuolius, ore praleistą laiką, įveiktus kilometrus ir netgi sudegintas kalorijas, kas padės vakare apsispręsti, ar nusipelnėte tos antros picos. Naudodama telefone įmontuotus jutiklius programėlė leis po slidinėjimo dienos peržiūrėti visą savo statistiką ir pamatyti įveiktą maršrutą – tai puiki informacija planuojant rytojaus dieną ar lyginant savo pasiekimus su bičiuliais apres-ski bare.

Find My Friends (Android, iOS)

Leidžiatės nuo kalno ir praleidžiate skambutį draugo, kuris kaip tik keliasi keltuvu. Užsiropščiate ant keltuvo ir pasukate draugui, kuris kaip tik leidžiasi nuo kalno. Ir taip pusę dienos. Pažįstama situacija? Tuomet jus išgelbės Find My Friends programėlė. Atsiųskite patys, įkalbėkite atsisiųsti draugus ir visi pasidalinkite savo buvimo vieta. Jiems patvirtinus kvietimą, galėsite planuoti susitikimus ir žinosite, kada bičiuliai patraukė apres-ski baro link, jus vieną palikę ant kalno.

FIS-Ski Mobile & Live Timing (Android, iOS)

Jei jūsų susidomėjimas slidinėjimu neapsiriboja savaite kalnuose, atsisiųskite FIS (International Ski Federation) programėlę ir neatsiliksite nuo svarbiausių slidinėjimo pasaulio įvykių. Čia jums bus pranešta apie planuojamus renginius, pergales ir rekordus, įvairiausias slidžių ir snieglenčių pasaulio asmenybes ir daugybę kitų įdomių dalykų, kurie ne tik palaikys slidinėtojo dvasią nutolus nuo kalnų, bet ir padės nepasimesti apres-ski netyčia užmačius pasaulinio lygio slidininką.

„Hi Mountains" paskelbtą informaciją panaudojant kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur, būtina nurodyti „Hi Mountains" kaip šaltinį.