Les Orres: Net ir nemėgstantiems slidinėti

Les Orres: Net ir nemėgstantiems slidinėti

  • Aukščiausias taškas: 2720 m.
  • Trasų ilgis: 100 km.
  • Ypač tinkamas pradedantiesiems ir pažengusiems
  • Draugiškas šeimoms
  • 1 sniego parkas
  • 2 slidinėjimo mokyklos
  • 4 snieglenčių parkai
  • 104 sniego patrankos
  • Didelė pramogų įvairovė

Jei manote, kad Alpėse jau viskas ištyrinėta ir išslidinėta, pagalvokite dar kartą. Pristatome jums tikrų tikriausią dar neatrastą kalnų grynuolį – Les Orres kurortą. Sniegu išlepintas net 2720 m. aukštį siekiantis perlas vilioja šeimas, draugų grupes, poreles ir net nelabai mėgstančius slidinėti.

DU VIENAME: LES ORRES 1650 IR LES ORRES 1800

Ne taip ir seniai viduryje žiemos pasakas primenančio miško įkurta slidinėjimo oazė gamtos ir sniego mylėtojams atveria nepaprastus vaizdus į Serre-Ponçon ežerą ir La Durance upės slėnį. Čia galite pamiršti debesuotas dienas ir mėgautis saule bei sausu klimatu, leidžiančiu sniegui išsilaikyti iki pat sezono pabaigos.

Les Orres – tai tipinis Prancūzijos Alpių kurortas, sudarytas iš dviejų to paties vardo kalnų miestelių. Vienas jų tradicinio prancūziško stiliaus Les Orres 1650 ir kur kas modernesnis, įkurtas prabangos išsiilgusiesiems – Les Orres 1800. Galimybė nemokamu vietos transportu lankytis abiejuose užtikrina teisingą gero kurorto ritmą: nuotykių, bendros atmosferos, apgyvendinimo vietų, restoranų ir laisvalaikio užsiėmimų gausybę.

Parasparnis Les Orres

SLIDINĖJIMAS LES ORRES

Kurorto trasų žemėlapis išsidriekęs labai vaizdingoje vietovėje tarp dviejų kalnų viršūnių: Boussolenc and Aupillon. Bendras trasų ilgis siekia apie 100 kilometrų, joms pakylant net iki 2720 m. aukščio ir nusidriekiant iki paties kurorto centro ar net jūsų viešbučio durų. Pasirinktas trasas greitai ir lengvai pasieksite vienu iš 19 modernių keltuvų, išdėliotų trasų sunkumo kryptimi ir per valandą arčiau viršūnės pakeliančių apie 21 tūkst. žmonių.

Įrengtos 37 trasos geriausiai subalansuotos įkaitinti pradedančiųjų ir pažengusių žiemos aistruolių kraują. 7 žalios, 6 mėlynos ir 20 raudonos spalvos trasų juostos masins tol, kol visos nebus išbandytos. Giedrą dieną ypač rekomenduojama nusileisti Silene trasa, atveriančia nepakartojamą Alpių didybės peizažą.

Išsiilgę malonaus leidimosi šlaitu pojūčio, privalo išbandyti Grand Cabane trasą ištysusią net iki 4 kilometrų ilgio, iš pradžių vingiuojančią medžių viršūnėmis, o paskui nusileidžiančią į mišką atokiau nuo kitų trasų.

Juodosiose trasose savo slidžių nedrįstantys pastatyti kalnų sporto gerbėjai Les Orres kurorte turės visas galimybes pasimokyti naujų judesių, ištobulinti savo techniką ir drąsiai įžengti į aukštesnį lygmenį.

Čia neteks nuobodžiauti ir slidinėjimo meną jau įvaldžiusiems adrenalino mėgėjams: tarp 4 juodųjų trasų rasite vadinamąją Siaubo trasą, jau įgavusią niekšišką reputaciją, L’Ecureuil juodoji taip pat verta nusileidimo – nelygumai ir status leidimosi kampas privers sudrebėti tvirtai ant slidžių stovinčias kojas. Savo jėgas galėsite išbandyti ir tarptautinėms slidinėjimo varžyboms naudojamoje Pousterle-Piste trasoje.

Dėkingas vietovės aukštis ir teritorijos įvairovė taisyklių laužytojams leis ištyrinėti gausius užtrasių maršrutus. Rekomenduojame į kompaniją pasičiupti ir gerą humoro jausmą turintį vietinį gidą, kad nenuklystumėte į draudžiamas zonas.

Cross-country stiliui ištikimi slidininkai taip pat negaus progos nusivilti. Jų čia laukia net 30 km. trasų, kurių ilgiausiąjai, besidriekiančiai per tankų mišką, įveikti prireiks 3-4 valandų aktyvaus judėjimo į priekį ir atgal.

Cross-country slidinėjimas

KELIONĖ SU VAIKAIS: MISIJA ĮMANOMA

Les Orres kurorto politika aiški – jame šeimos laukiamos išskėstomis rankomis. Pačiais mažiausiais (nuo 6 mėn. iki 5 metų) čia rūpinasi profesionali lopšelio komanda. Tuo tarpu 3-6 metų pabiručiai yra laukiami Piou-Piou klube, kur jie ne tik leidžia laiką ištisą dieną žaisdami, bet ir mokosi slidinėjimo pagrindų. Prancūzų keliautojai nė kiek nesudvejojo ir už tokį šeimoms parodytą rūpestį Les Orres kurortui prisegė Family Plus ženklelį.

Su vakaro nuoboduliu neteks kovoti nei jums, nei vaikams. Kurortas siūlo aibę pramogų įvairiausio amžiaus lankytojams. Čia galėsite lavinti savo čiuožimo ant ledo įgūdžius, atgauti jėgas sveikatingumo centre, pamėtyti kamuolį boulingo klube, apsilankyti kino teatre, įšokti į šunų kinkinį ir net prisiliesti prie kalnų viršukalnių, sklęsdami parasparniu. Tiesiog privalote atrasti laisvo laiko ir išbandyti nusileidimą 1,5 km. ilgio bobslėjaus trasa, turinčia net 3 pavojingas kilpas.

Nors Les Orres netrūksta nei restoranų, nei barų bei yra vienas naktinis klubas Les Caves – trankūs ir audringi vakarėliai aplenkia Les Orres ir nuteikia jus ramiam miegui prieš kitos dienos galynėjimąsi su kalnais.

Keliaukite kartu su vaikais

BŪK ONLINE

Jei slidinėjant prireiktų pasitikrinti elektroninį paštą, ar negavote laiško iš savo viršininko, tą galėsite padaryti būdami bet kurioje kurorto vietoje. Su technologijomis koja kojon žengiantis kurortas yra puikiai aprūpintas bevieliu internetu. Skirtingose vietose čia veikia net 50 saitviečių ir visa tai – nemokamai!

Nepamirškite įamžinti savo džiaugsmo akimirkų ir pasidalinti jomis su visais, kurie liko svajoti apie kalnus!

Les Orres Slidinėjimas

KODĖL VERTA RINKTIS LES ORRES?

  • Patraukli kaina
  • Viskuo aprūpintos slidinėjimo atostogos
  • Itin draugiškas šeimoms kurortas
  • Tobulas pasirinkimas vaizdingo slidinėjimo mėgėjams
  • Jei esate pradedantysis arba pažengęs slidžių entuziastas
  • Jokios baimės dienoms be sniego
  • Neribojamas kiekis saulės

Keliaujam kartu į Les Orres.

„Hi Mountains" paskelbtą informaciją panaudojant kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur, būtina nurodyti „Hi Mountains" kaip šaltinį.